19:59 - Günübirlik Evlere Operasyon
19:42 - TÜRK’İŞ’te Ergün Atalay Yeniden Başkan Seçildi
19:22 - Otomobil Soyguncuları Yakalandı
16:25 - Ahmet Davutoğlu, Kocaeli’de Bombayı Patlattı
15:56 - Aranan Şahıs Derince’de Enselendi
15:41 - İzmitli Muhtar; ‘Şener İnce Abdestini Bir Kez Daha Tazelesin’
14:57 - Hocalık Yapmış Adama İftira Yakıştı mı?
14:19 - AKP’li Şener İnce, Köy Halkına Resmen İftira Atmıştır
00:39 - ‘Bizim Parti’ Geliyor
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in daha önce müjdesini verdiği ve komisyona sunulan öneri kabul edildi. Yarın belediye meclisine sunulacak olan komisyon kararı ile vatandaşlar İzmit Belediye’sinin düğün ve nikâh salonlarından sadece 1 TL’ye faydalanabilecek.
HÜRRİYET ÖNERİDE BULUNMUŞTU
Başkan Hürriyet, İzmit’te yaşayan vatandaşların nikah ve düğün salonlarından eski tarifeye göre yüzde 90 indirimli faydalanmaları ve şehit yakınları, gazi, dul, yetim ve engelli vatandaşların ise düğün salonlarından ücretsiz faydalanması için Plan ve Bütçe Komisyonu’na öneride bulunmuştu.
KOMİSYONDA KABUL EDİLDİ
Komisyonda kabul edilen öneri ile vatandaşlar Yunus Emre Kültür Merkezi, Alikahya ve Erol Olçok, Necati Gençoğlu, Ayazma ve Şehit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezleri’nden 1TL’ye faydalanabilecekken; şehit yakınları, gazi, dul, yetim ve engelli vatandaşlar da merkezlerden ücretsiz olarak faydalanabilecek.
DEVLET OKULLARI VE STK’LARIN ETKİNLİKLERİNE DE 1 TL
Ayrıca komisyondan çıkan karar ile Devlet Okulları, Sivil Toplum Kuruluşları da hafta içi velilerin, öğrencilerin ve halkın yararına yapacağı kültürel ve yöresel faaliyetler için Yunus Emre Kültür Merkezi hariç belediyenin diğer kültür merkezlerine 1 TL ödeyecek.