DOLAR44,0075% 0.08
EURO51,3019% 0.08
STERLIN58,9368% 0.08
FRANG56,4527% 0
ALTIN7.336,29% 1,08
BITCOIN72.619,716.463
reklam

Sağlık çalışanlarının alacağı promosyon miktarı belli oldu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sağlık çalışanlarının alacağı promosyon miktarı belli oldu

Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım, sağlıkçılara yatacak promosyon miktarını duyurdu.

 

 

Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım sağlıkçılara yatacak promosyon miktarını duyurdu. Yıldırım tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

 

“Maaş promosyonu banka ihalesi için bugüne kadar üç ihale gerçekleştirilmiştir. İhalelerde en yüksek teklif, 77 bin TL ile Ziraat Bankası tarafından verilmiştir. Daha sonra Ziraat Bankası, teklifini 90 bin TL nakit + 10 bin TL bankkart Lira ve faizsiz kredi seçeneklerini içerecek şekilde güncellemiştir. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından diğer bankalara, Ziraat Bankası’nın 90 bin TL nakit + 10 bin TL Bankkart Lira teklifini artırmak isteyip istemedikleri son kez yazılı olarak sorulmuş, ancak diğer bankalar teklifi artıramayacaklarını bugün resmi olarak bildirmişlerdir”

 

 

Yıldırım, “Sağlık-Sen olarak, en yüksek promosyon tutarının alınabilmesi için sürecin başından itibaren yoğun çaba gösterdik. Gelinen noktada, toplamda 90 bin TL nakit + 10 bin TL bankkart lira olmak üzere ile en yüksek teklifi veren 100 bin TL olarak veren Ziraat Bankası ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında bugün saat 16.00’da maaş promosyonu anlaşması imzalanmıştır. Ödemeler, 15 Aralık maaşının alınmasının ardından Aralık ayı sonuna kadar gerçekleştirilecektir. Faizsiz kredi imkanından yararlanmak isteyen çalışanlarımız da yine aynı tarihlerde bankaya başvurabileceklerdir. Tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

 

 

HABER MERKEZİ

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.