DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Başiskele’de Siyasi Dengeler Altüst Oldu

Son Güncelleme :

14 Ocak 2019 - 17:27

/ kez okundu.
Başiskele’de Siyasi Dengeler Altüst Oldu

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik partilerin çalışmaları devam ediyor. Kocaeli’nin Başiskele ilçesi, iktidar partisi Ak Parti’nin en yüksek oy ortalaması yakaladığı ilçe olarak biliniyor.

Ak Parti mevcut belediye başkanı Hüseyin Ayaz’ı aday göstermedi. Ak Parti’nin adayı Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun destek verdiği Yasin Özlü oldu.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Başiskele’de Zafer Mutlu rüzgarı esmeye başladı. Başiskele’de zaten bir tabanı olan Saadet Partisi’nin Zafer Mutlu ile iddialı duruma geldiği konuşuluyor.

Ak Parti’nin önemli kurmaylarından Şevki Yılmaz’ın destek verdiği yeğeni Ulvi Yılmaz’ın aday gösterilmemesi, Başiskele’de halkın teveccüh gösterdiği nevcut belediye başkanı Hüseyin Ayaz’ın yeniden aday gösterilmemesi Başiskele’de dengeleri yerinden oynatmış.

Tüm bu gelişmelerin yaşandığı Başiskele’de Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, durmak bilmiyor. Başiskele’de ayak basmadık yer bırakmayan Mutlu, Başiskele’de iddialı geliyor.

YORUM ALANI