
Küçükçekmece’de gece saatlerinde meydana gelen feci kaza, bölgede büyük paniğe yol açtı. D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak İETT otobüsüne adeta ok gibi saplanan otomobildeki 3 kişi, kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Çarpışmanın Şiddetiyle Otomobil Hurdaya Döndü
Kaza, gece saatlerinde D-100 kara yolu Küçükçekmece mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 BLN 100 plakalı otomobil, önünde aynı yönde seyreden İETT otobüsüne arkadan yüksek hızla çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle adeta kağıt gibi ezilen otomobilde bulunan 3 kişi araç içinde sıkışarak ağır yaralandı. Sesi duyan diğer sürücülerin ihbarı üzerine adeta can pazarının yaşandığı olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Hastaneden Acı Haber Geldi
İtfaiye ekiplerinin zamanla yarışarak yürüttüğü hummalı çalışma sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılan ağır yaralılar, sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla acil koduyla çevredeki en yakın hastanelere sevk edilen 3 kişinin durumu ciddiyetini koruyordu. Ancak acı haber kısa süre sonra geldi; doktorların ve cerrahi ekiplerin tüm çabalarına rağmen 3 kişi de kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaşamını yitirenlerin kimlik tespiti için çalışmalar sürerken, haberi alarak hastaneye koşan yakınları yasa boğuldu.
Trafik Kilitlendi, Soruşturma Başlatıldı
Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun Edirne yönü güvenlik gerekçesiyle tamamen trafiğe kapatıldı ve bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Hurdaya dönen otomobil ile kazaya karışan İETT otobüsünün çekiciler yardımıyla yoldan kaldırılması ve ekiplerin yol temizleme çalışmalarının ardından ulaşım kademeli olarak normale döndü. Polis olay yerinde detaylı inceleme yaparken, kazanın kesin çıkış nedenini belirlemek üzere geniş çaplı soruşturma başlattı.