DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Adım Adım Şampiyonluğa Gidiyor

Son Güncelleme :

22 Ocak 2019 - 13:11

/ kez okundu.
Adım Adım Şampiyonluğa Gidiyor

Sergio Gürlek Finale Doğru Adım Adım gidiyor. Sivaslı Sergio Olarak Bilinen ve O Ses Türkiye isimli

Müzik yarışmasına ilk girdiği günde 4 Jüri üyesini birden döndürmeyi başararak Seda Sayan’ın Takımına Girmeyi tercih etmiştir.

 

Aslen Asya Türklerinden olan Sergio, Dedelerinin zamanında Sivas’a yerleşmelerinden dolayı gerçek bir Sivaslı olarak İstanbul’da doğmuş ve büyümüştür. Şu anda haftanın yarısında İstanbul Maltepe’deki evinde diğer yarısını Kocaeli’ nin Darıca İlçesinde Bayramoğlu ndaki evinde geçirerek yarışmanın diğer turları için hazırlanmakta ve canlı yayınlara yani finallere doğru adım adım ilerlemektedir. Yarışmanın tek Sivaslı Yarışmacısı olan Sergio; Seda Sayan’ın Mükemmel bir insan ve mükemmel bir jüri olduğunu her koşulda ona yardımcı ve destek olduğunu da belirtmektedir.

 Bizde kendisine başarılarının devamını dileyerek, Desteklerimizi sunuyoruz…

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.