DOLAR44,0773% 0.11
EURO51,2398% -0.03
STERLIN59,0021% -0.05
FRANG56,4718% 0.17
ALTIN7.194,76% 0,19
BITCOIN70.992,91-2.442
reklam

Binlerce Kişi Başkan Gibi Karşıladı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Binlerce Kişi Başkan Gibi Karşıladı

Partisinden istifa ederek adaylığının sürdüğünü ilan eden Mustafa Sarıgül, ilk mitinginde gövde gösterisi yaptı. Binlerce Şişli’li akın etti.

Sarıgül mitinginde şu mesajları verdi:

31 Mart’a kadar yapacağımız kampanyamızda Herkese sevgiyle yaklaşacağız, hoşgörüyle yaklaşacağız, kardeşçe yaklaşacağız. Kimseyi ayırmayacağız.

Son derece yapıcı, kucaklayıcı bir kampanya yürüteceğiz. Kavgadan, çatışma ortamından, provokasyonlardan uzak duracağız.

Bu ilçede hizmeti birlikte üretecek, kararları birlikte alacak, belediyeyi birlikte yönetecek, kardeşçe yaşamak üzere adımlarımızı atacak olan herkeste birlikte olacağız.
Ayrım yapmayacağız.

Genel seçimlerde tercihi ne olursa olsun yerel seçim farklıdır.

Geçmişte burada oluşturduğumuz yerel yönetimlerde Şişli modelini yeniden yaşamak isteyen AK partili kardeşlerimle, MHP’li kardeşlerimle, İyi Partili kardeşlerimle, Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimle, hepsiyle birlikte olacağız.

1 Nisan dan itibaren Şişli belediyesi eskiden olduğu gibi hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan, 24 saat herkese eşit hizmet veren ışıkları 24 saat yanan bir belediye olmaya devam edecek.

YORUM YAP