DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Yıldız’dan Ünlü’ye; Acziyet İçindeler

Son Güncelleme :

11 Mart 2019 - 19:20

/ kez okundu.
Yıldız’dan Ünlü’ye; Acziyet İçindeler

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, MHP İl Başkanı’nın “Bunlar masum değiller. İçlerine HDP kaçmış. Kocaeli’yi ipsiz ve sapsızlara bırakmayacağız” sözlerine cevap verdi. 

Şanbaz Yıldız, “Bu korkunun zihinlerinde yarattığı şuur bulanıklığı dillerine de yansıyan, ünü kendinden menkul bu şahısların mesnetsiz iftiraları nasıl bir acziyet içinde olduğunun göstergesidir” dedi.

Yıldız şunları söyledi: Yaklaşan 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi, ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli’nde de  ağır ekonomik koşullar altında inim inim inleyen halkımız. Şimdiye dek, sesini kimlerin duymazdan geldiğini, kimlerin sinsi bir sağırlık içinde olduğunu… Dün ”Kara” dediğine, bugün kimlerin ”Ak’ dediğini” Bunlar, halkımıza umut olamaz” dediklerine şimdilerde nasıl umutla bağladığını çok net görmekte ve bilmektedir.

MİLLET İTTİFAKINA OLAN İNANÇ VE DESTEKTEN RAHATSIZ OLUYORLAR

Halkımızın, ‘”Millet İttifakına” olan inancı ve desteği, sokak ve meydanlardaki ilgisinden ilimizde kimlerin rahatsız olduğunu biliyoruz. Kimlerin ”koltuk bekası” ile karşı karşıya kaldığının farkındayız. Bu korkunun zihinlerinde yarattığı şuur bulanıklığı dillerine de yansıyan, ünü kendinden menkul bu şahısların mesnetsiz iftiraları nasıl bir acziyet içinde olduğunun göstergesidir. Bu kişiler, mesnetsiz iftiralardan vazgeçerek, vicdanları nezdinde geçmişteki beyanatları ve güncel vaziyetlerini gözden geçirmelerinde fayda görmekteyiz.

Belki bu vicdan muhakemesi onları uzun bir müddet yaşadıkları ideolojik sapmadan kurtaracak, kaybettikleri yönlerini tayin etmelerini sağlayacak, sümen altı ettikleri değerlerini yeniden hatırlamalarına vesile olacaktır. Toplumu ortak değerler üzerinden dinamitlemek, ”Millet” ittifakına ve mensubu olduğumuz İyi Parti’ ye farklı hitap arayışlarını sürdürmek bu acziyet halini perçinlemekten öte gitmeyecektir.”

 

YORUM ALANI