DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Yusuf Bayraktar’a Saldırıda Yeni Gelişmeler

Son Güncelleme :

10 Eylül 2019 - 12:30

/ kez okundu.
Yusuf Bayraktar’a Saldırıda Yeni Gelişmeler

Lastik-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı  Yusuf Bayraktar, Kocaeli Devlet Hastanesinde yatmakta olan bir yakınını ziyaret etmek için  akşam saatlerinde  hastaneye gitti.   Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servis önüne gelen Bayraktar,  tam içeri girmek istediği esnada, 2 kişi tarafından bir anda saldırıya uğrayarak darp edildi. Olayı gerçekleştiren şahıslar  hemen olay yerinden kaçarken,  yaralanan  Bayraktar, çevredekiler tarafından   hemen  acil servise alınarak tedavi altına alındı.  Polis kimliği tespit edilen 2 şüpheliyi yakalamak için  geniş çaplı soruşturma başlattı. Öte yandan şüphelilerden birinin Milli  Kickboksçu Aykut Tonkal olduğu  iddia edildi.

Şube başkanı Bayraktar’ın açıklamaları sonrası   görüş almak istediğimiz Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ise “Bu şahsı muhatap alıp konuyla ilgili açıklama yapamam. Böyle bir hadisenin ardından Lastik-İş Sendikası’nı zan altında bırakanlara yanıt vermem, o iddiaları ciddiye aldığım manasına gelir. Biz işimizi yapacağız. Önümüzde zor bir süreç var. Bunlarla meşgulüz. Bizle alakalı olmayan hadiseler gündemimizde olmaz.” Dedi.

Öte yandan saldırı olayının şüphelilerinden biri olduğu iddia edilen  Milli Boksör Aykut Tonkal, olayın ardından  yazılı açıklamada bulundu. Tonkal’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı. “Ben Aykut Tonkal,Tatil yapmak için gittiğim Kocaeli İzmit’te rahatsızlandım. Kusma ve ishal şikayetiyle Kocaeli Devlet Hastanesine 09/09/2019 tarihinde 302 sıra numarasıyla saat 16.10’da başvurdum. Sıramı beklerken bir kadın iki erkek tarafından sözlü saldırıya uğradım. Ne olduğunu anlamadan, önce kır saçlı kirli sakallı şişman adam “buraların sahibi i…e” diyerek üzerime yürüdü. Daha sonra yanlarındaki bayan “silahı çek” diyerek defalarca bağırmaya başladı. Bunun üzerine yanlarındaki takım elbiseli bıyıklı şahıs elini beline atarak üzerime yürüdü. Ben de korktum, şahıslar üzerime gelirken kendimi savunmak amacıyla yumruk attım. Silahı belinde gördükten sonra can güvenliğim olmaması sebebiyle oradan uzaklaştım. İlk otobüsle memleketim Eskişehir’e döndüm. Daha sonra basında haberlerin çıktığını gördüm.  Ben Türk milli formasını gururla taşıyan milli bir sporcuyum. Gelecekte de tek hayalim ülkemi gururla temsil etmek. Ancak çıkan bu asılsız haberler spor hayatımı, geleceğimi etkileyecek. Yayınlanan yalan haberlerin doğrusunu anlatmak için bu açıklamayı yapıyorum. Hakkımda bu asılsız iddiaları atanlar için tüm hukuki haklarımı kullanacağım. Her insan gibi iklim değişikliğinden dolayı rahatsızlık yaşadım. Hastaneyi başvurdum. Sıramı beklerken başıma bu olay geldi. Kamuoyunun bilgilerine arz ederim. Polis olayla ilgili soruşturmaya geniş çaplı olarak devam ediyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.