DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Pazarcılar İçin Yapıldı, Mahkemelerin Yeni Adresi Oldu

Son Güncelleme :

03 Ekim 2020 - 14:34

/ kez okundu.
Pazarcılar İçin Yapıldı, Mahkemelerin Yeni Adresi Oldu

Öncelikli olarak Perşembe Pazarının taşınmasıyla pazarcılara tahsis edilmek amacıyla yapılan katlı otopark şimdilerde mahkemelerin yeni adresi oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıllarda Kadıköy Mahallesi’nde katlı otopark inşa etmişti. İnşa edilen otoparkta bulunan bazı bölümler daha önceden  bazı kurumlara verilmişti. Diğer yerler ise pazarcılara verilecekti. Ancak pazarcılar bu bölümlere geçmek istemedi. Bu durum sonrası bu bölümler İcra Dairesi tarafından dolduruldu. Fakat katlı otoparkla ilgili planlar tekrar değişti. Kadıköy Katlı Otoparkındaki bölüme İş Mahkemesi taşınacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından söz konusu alanların mahkeme formatına çevrilmesi için ihale tarihi belirlendi. 23 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek ihalede Büyükşehir Belediyesi bu işi bir yüklenici firmaya verecek. Verilen bilgilere göre söz konusu alanlar 150 takvim günü içerisinde mahkeme haline dönüştürülecek.

Kadıköy Mahallesi’nde yapılan katlı otoparkın da yer aldığı bina, pazarcıların yeni adresi olması üzerine planlanmışken, bugün mahkemelerin yeni adresi oluyor. Bu durum da yapılan projenin plansız bir şekilde uygulandığını gözler önüne seriyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.