DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

İki Kıbrıs Gazisi Aynı Gün Korona’ya Yenik Düştü

Son Güncelleme :

21 Kasım 2020 - 20:49

/ kez okundu.
İki Kıbrıs Gazisi Aynı Gün Korona’ya Yenik Düştü

Kocaeli Derince ve İzmit İlçelerinde yaşayan 2 Kıbrıs Gazisi,  aynı gün koronavirüse yenildi. 

Derince İlçesi Fatih Sultan Mahallesinde ikamet eden eden 68 yaşında Kıbrıs Gazisi Ali Penez, 11 gün önce rahatsızlandı. Kaldırıldığı hastanede kendisine Covid-19 teşhisi konuldu. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Penez’in durumu ağırlaştı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşçi emeklisi olan ve bir takside çalışan 4 çocuk babası Penez’in cenazesi Derince Çınarlı Mahallesi 17 Ağustos Mezarlığında toprağa verildi.

İzmit İlçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi Fındık Sokakta oturan Kıbrıs Gazisi Refik Göçenler(67)  ise 5 Kasım günü rahatsızlanarak kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesinde Zatürre teşhisi ile yoğun bakıma alındı. Ancak daha sonra yapılan tetkiklerinde Covid-19 testi pozitif çıktı ve yoğun bakıma alındı. Hastanede 7 günden bu yana yoğun bakım ünitesinde kalan evli ve 2 çocuk babası Refik Göçenler,  fenalaşarak hayatını kaybetti.  İşçi emeklisi olan evli ve 3 çocuk babası Göçenler’in cenazesi İzmit Kent Mezarlığında kılınan cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.