DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Rahmiye’de dehşet yaşandı

Son Güncelleme :

12 Kasım 2018 - 11:43

/ kez okundu.
Rahmiye’de dehşet yaşandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre; 1971 doğumlu Cemil Bozkurt’un, yeğeni Mehmet Demirci ile alkol ve uyuşturucu meselesinden dolayı tartışma yaşadığı, aralarında mahkemelik bir durumun da olduğu bildirildi. Ramazan Bayramı’ndan bu yana Cemil B.’nin bu nedenle eve de gelmediği, eve geldiğinde de Mehmet Demirci ile tartışma yaşadığı, tartışmamın alevlenmesinden sonra Cemil B.nin silah alarak ateş ettiği, Demirci’nin o sırada eve kaçtığı ancak evde araya giren babasıyla birlikte Demirci’yi vurduğu öğrenildi.

BABA VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

Rahmiyede  öldürülenevli ve 3 çocuk babası olan inşaat ustası baba Mehmet Demirci’nin ve kamyon şoförü olan oğlu Mehmet Demirci’nin cenazeleri tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Baba ve oğlunun cenazeleri Rahmiye Merkez Camiine getirildi. Burada öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına Demirci ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından baba ile oğlunun cenazeleri Rahmiye Mezarlığında toprağa verildi.yeğenini ve eniştesini pompalı tüfekle öldüren Cemil B. ise olayın ardından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Bir süredir karaciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen Cemil B.’nin yaşanan olaydan dolayı pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Yaşamını yitiren Mehmet Demirci’nin ise sürekli alkol alarak dayısı ile tartıştığı ve bu mesele nedeniyle aralarında husumet bulundu, mahkemelik oldukları öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Cemil B. adliyeye sevk edildi

TUTUKLANDI

Kocaeli Kartepe ilçesinde meydana gelen olayda, tartıştığı yeğeni ile eniştesini pompalı tüfek ile öldüren Cemil B.  Tutuklanarak cezaeevine kondu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.