DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Bunu İlk Kez Bir Belediye Yapıyor

Son Güncelleme :

27 Şubat 2021 - 15:31

/ kez okundu.
Bunu İlk Kez Bir Belediye Yapıyor

İzmit Belediyesinden Kampüs İzmit ile eğitimde fırsat eşitliği imkanı. Okulların ve kurs merkezlerinin bir açılıp bir kapandığı pandemi döneminde on binlerce öğrenciye dijital ortamda ücretsiz LGS, YKS ve KPSS kursu verilecek.

KPSS DESTEĞİ VEREN İLK BELEDİYE OLACAK

İzmit Belediyesi, İzmit’te eğitim gören öğrencilerin akademik başarılarına katkı sağlamak, onların eğitim süreçlerini çağımızın uygun teknolojik hizmetlerle çeşitlendirmek ve eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla başlattığı dijital eğitim projesini, Kampüs İzmit ile hayata geçiriyor. Buna göre, 5-12. Sınıf öğrencileri ücretsiz LGS ve YKS, Lisans mezunu öğrencilere ise yine ücretsiz KPSS kursu verilecek. Bu şekilde İzmit Belediyesi online olarak KPSS desteği verecek ilk belediye olacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.