DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Ak Parti Kongresi’ndeki Görüntüye İYİ Parti’den Tepki

Son Güncelleme :

24 Mart 2021 - 19:54

/ kez okundu.
Ak Parti Kongresi’ndeki Görüntüye İYİ Parti’den Tepki

Ak Parti 7. olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongreyle ilgili tartışmalar bitmiyor. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız , kongre salonunda ortaya çıkan görüntüye tepki gösterdi ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı göreve davet etti.

Şanbaz Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Korona virüsü salgınına rağmen ‘lebalep’ ve ‘tıklım tıklım’ diye övünülen AKP il kongrelerinden sonra bugün AKP’nin 7. Olağan Kongresi maalesef pandemide yeni bir pik dönemine davetiye çıkartılarak gerçekleştirilmiştir.

Üzülerek ifade ediyorum ki yurdun dört bir yanından gelerek Ankara Spor Salonu’nu #lebalep dolduran binlerce vatandaşımız memleketlerine döndükten sonra sosyal mesafe, maske kurallarına dikkat edilmeden iktidar uğruna insan hayatını hiçe sayan zihniyetin acı faturasını tüm ülke olarak önümüzdeki 2 hafta içerisinde yaşayacak ve göreceğiz. Kongre salonunu dolduran vatandaşlarımız, duyarlı Türkiye Cumhuriyet vatandaşı olmanın gereği olarak bir an önce kendilerini evde 2 haftalık karantinaya almaları gerekmektedir. Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca beyfendiyi göreve davet ediyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.