DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Muhtarlardan Hürriyet’e 23 Nisan Övgüsü

Son Güncelleme :

24 Nisan 2021 - 17:34

/ kez okundu.
Muhtarlardan Hürriyet’e 23 Nisan Övgüsü
İzmit Belediyesinin 23 Nisan kutlamaları pandemiye rağmen doyasıya yaşandı. Tüm belediye personelinin özverisiyle gerçekleştirilen bayram etkinliği mahalle muhtarlarından övgü dolu sözler aldı
İzmit’in tüm mahalle ve köylerinde 23 Nisan coşkusunu yaşatan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e İzmit’in muhtarları teşekkür etti. Hacıhasan Mahalle Muhtarı Ömer Uzun, ‘’İzmit Belediyesinin 23 Nisan kutlamalarında konvoyla beraber gezdim. Çok güzel bir program oldu. Daha nice güzel bayramlar diliyorum. Mühim olan bu birlikteliği tatmaktı. Başkanıma çok teşekkür ederim” dedi.
PANDEMİYE RAĞMEN
Pandemi koşullarına rağmen milli bayramın ruhuna yakışır kutlama yapan İzmit Belediyesine ve belediye başkanı Hürriyet’e teşekkür eden Veliahmet Mahalle Muhtarı Kadir Kızıl, “Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu günü İzmitli çocukların en güzel şekilde kutlaması adına gösterdiği çaba için başkanımız Fatma Kaplan’a çok teşekkür ederiz. Pandemi koşullarında yapılabilecek her şeyi yaptı” şeklinde konuştu.
TEŞEKKÜR EKSİK OLMADI
Tepecik Mahalle Muhtarı Güngör Saner, “Belediye başkanımıza mahallem adına pandemi sürecine rağmen yaptığı her şey için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Karabaş Mahalle Muhtarı Arif Çelik, “İzmit en güzel bayramını yaşadı. Başkanımıza teşekkür ederim” dedi. Topçular Mahalle Muhtarı Nazhanım Yazar ise ‘’Başkan Hürriyet’e çok teşekkür ediyoruz. Sayesinde kentimiz bayram gördü. Bayram coşkusunu paylaşmak beni çok duygulandırdı” sözlerini kaydetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.