DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Aydın Ünlü ve Erkan Azeri’ye Disiplin Yolu Gözüktü

Son Güncelleme :

22 Kasım 2021 - 16:57

/ kez okundu.
Aydın Ünlü ve Erkan Azeri’ye Disiplin Yolu Gözüktü

MHP önceki dönem MHP MYK Üyesi Erkan Azeri’nin İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve babasını hedef alan sosyal medya gönderisinin ardından ortalık karıştı. MHP’liler Azeri’nin evine gitti. Sözlü tartışmaların ardından taraflar karakolluk oldu. İl eski Başkanı Aydın Ünlü de karakola gitti ve Azeri çıkıncaya kadar bekledi. Bu olayın ardından MHP’nin mevcut yönetimi disiplin kararı aldı.

ŞİMDİ NE OLACAK?

ERKAN Azeri’nin Kurt’un babası ile ilgili “rüşvetçi” ifadesi kullandığı için disiplin kuruluna verileceği, Ünlü’nün ise il başkanlığı dönemindeki usulsüzlük iddiaları ile ilgili aynı şekilde disipline gönderileceği öğrenildi. Fakat bilindiği gibi il yönetimi atama olduğu için disiplin kurulu oluşturulmadı. İl yönetiminin, bu iki ismin hangi usule disipline gönderileceği ile ilgili genel merkez ile temas halinde olduğu ifade edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.