DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

FLAŞ İDDİA! Tansu Çiller Fatih Erbakan ile İttifak Yapacak

Son Güncelleme :

04 Mart 2022 - 17:20

/ kez okundu.
FLAŞ İDDİA! Tansu Çiller Fatih Erbakan ile İttifak Yapacak

Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Tansu Çiller’in Büyük Türkiye Partisi ile siyasete döneceği haberleri siyasette bomba etkisi yarattı. Siyasete dön çağrıları yapılan ve bu noktada büyük baskı yapılan Çiller’in Fatih Erbakan’ın liderliğindeki Yeniden Refah Partisi ile ittifak yapacağı iddiaları siyaset gündemini altüst etti. 

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Eski Başbakanlardan Tansu Çiller’in siyasete dönüyor. Çiller’in siyasete döneceği haberleri Anadolu’da heyecan yaratırken, Ankara kulislerine bomba bir iddia düştü. Merhum Başbakan Necmettin Erbakan ile Refah-Yol Hükümeti’ni kuran Çiller’in bu kez Fatih Erbakan ile ittifak kuracağı iddiası siyaset kulislerini hareketlendirdi.

Çiller 28 Şubat’ta çıkış yapmış, parlamenter sistemi geri getirmek isteyen 6’lı masaya sert çıkarak, bunu istemek millete ihanettir demişti. Çiller, önümüzdeki süreçte siyasete damga vuracak. Ankara kulislerinde Çiller konuşuluyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.