DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Altın ve Pırlantanın Muhteşem Uyumu İle Tasarlanan Pırlanta Bileklik Modelleri

Son Güncelleme :

25 Haziran 2022 - 15:23

/ kez okundu.
Altın ve Pırlantanın Muhteşem Uyumu İle Tasarlanan Pırlanta Bileklik Modelleri

Hediye almak özel bir gün olsun ya da sıradan bir günde olsun ne kadar güzeldir. Bir kadın için günün stresi ve koşturmacası içinde güzel bir hediye alması kendini çok iyi hissettirecektir. Hayata bir heyecan molası vermektir.

Her türlü hediye anlamlı ve güzeldir ancak şık bir altın bileklik altın sarısının ışıltısının gözlerde parlamasına sebep olacak güzelliktedir. Hiçbir kadın bu değerli hediyeye kayıtsız kalamaz. Modelleri görebilmek için Elizi sitesinden destek alabilirsiniz.

Tasarım Harikası Takılar

Her geçen gün bu güzel aksesuarlar birer tasarım harikasına dönüşüyorlar. Şık ve orijinal tasarımları ile göz dolduruyorlar.

Yüzyıllardır altına eşlik eden başka doğal madenler de olmuştur. Altının çeşitli tonlarda olan sarısına ışıl ışıl parlayan bir pırlantanın pırıltıları arasında bir altın bilezik sizi ortamın en popüler kadını yapabilir.

Pırlanta doğada çok nadir bulunan çok değerli bir taştır. Ilk görüşte aşık eden can alıcı bir parlaklığı vardır. Altın ve pırlanta tecrübeli ellerde itina ile işlendiği zaman, özel tasarım harikaları ile birbirine çok aşık bir çift gibi olur.

Altın ve pırlantanın birbirine geçmiş ve tamamlamış şık tasarımlarını görmek istiyorsanız  https://www.elizi.com.tr/ linkine  tıklayabilirsiniz.

Pırlanta Hangi Kriterlere Göre Derecelendirilir?

Pırlanta diğer madenler gibi doğada saf halde bulunur. Bu eşsiz maden çok nadir bulunmaktadır. Yine de kendi aralarında D ile Z arasında bir derecelendirmeye tabi tutulur. Bu dereceleri aşağıdaki ölçütler belirler.

Kesim: Pırlantanın hangi şekilde kesildiği ve kesim işçiliği ile ilgilidir. Birçok kesim modeli mevcuttur. Elmasın işlenmiş hali olan pırlanta ışık yansıtma şeklini kesim şekline de borçludur. Oval ve prenses kesim en çok tercih edilendir. Tasarım bileklikler üzerinde ise bilekliğin tarzına en uygun şekilde kesilip altın üzerine ilmek ilmek işlenir.

Berraklık; Çıplak gözle görülmeyen ancak uzmanının rahatlıkla ayırt edeceği bir özelliktir. Pırlantanın temizliği ve sağlığı ile ilgilidir

Renk; Altın bileklikler üzerine işlenmiş güzel elmaslar renk olarak göz alıcıdır ancak çıplak gözle gerçek renk özelliğini bilemeyiz. Pırlanta ne kadar beyaz ise bileklik o kadar değerli olur.

Karat;  Pırlantanın büyüklük derecesini belirler. Ne kadar ağır olduğunu ifade eder. Elbette renk skalası yakın olan ve karat olarak ağır olan bir tasarım fiyat olarak da çok değerli olacaktır.

Pırlanta İşlemeli Altın Aksesuar Fiyatları

Pırlanta bazı özelliklerine göre fiyat aralığı belirlenen bir madendir. Başlı başına çok değerli ve az bulunan bu maden de bazı kriterlere göre kendi içinde derecelendirilir. Tasarımlara göz atmak isterseniz Elizi sitesine bakabilirsiniz. Karat, renk, berraklık, kesim gibi özellikler fiyatı belirler. Sevdiğinize altın ve Pırlantanın dans ettiği güzel tasarımlı bir bileklik almak isterseniz ancak fiyat aralığı yüksek ise üzülmeyin. Kampanya ve indirimleri takip ederek ürünü değerinin altında bir fiyata alabilmeniz mümkündür.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.