DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Kandıra’dan bir acı haber daha; cansız bedenine ulaşıldı

Son Güncelleme :

13 Temmuz 2022 - 14:08

/ kez okundu.
Kandıra’dan bir acı haber daha; cansız bedenine ulaşıldı

Kocaeli Kandıra İlçesi Cebeci Plajı’na  Pazartesi günü gelen  3 arkadaşın deniz keyfi  üzücü bir şekilde noktalandı. Akşam saatlerine doğru denize giren  gençlerden biri   kurtarılırken,  2 kişi hayatın kaybetti. Olayda hayatını kaybeden Taha Yasin Hacısüleymanoğlu’nun cansız bedenine  ekipler kısa sürede ulaşırken, olay  sonrası  kayıp olarak aranan 19 yaşındaki Yunus Çakır’ın cansız bedenine ise sabah saatlerinde  ulaşıldı.

Edinilen bilgilere göre; Bayramın 3. Gününde  Sakarya Akyazı ilçesinden Kandıra’nın Cebeci Plajı’na gelen Taha Yasin Hacısüleymanoğlu(19) ve Yunus Çakır(19) ile  Kemal Talip Hacısüleymanoğlu(18), denize girdikten bir süre sonra gözden kayboldu. Olayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik ve Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi ekipleri sevk edildi. Arama kurtarma ekiplerince  yapılan  çalışmalarda Kemal Talip Hacısüleymanoğlu’na kısa sürede  ulaşıldı ve ilk müdahalesi yapılarak hayata döndürüldü. Ekipler bir süre  sonra Taha Yasin Hacısüleymanoğlu’nu da buldu. Ancak sağlık ekiplerinin  tüm müdahalelere rağmen genç kurtarılamadı.

SABAH SAATLERİNDE BULUNDU

Kayıp olan Yunus Çakır’ı bulmak amacıyla devam eden  arama çalışmalarında ise gencin  cansız bedenine  sabah saatlerinde ulaşıldı.  Gencin cenazesi olay yerinde yapılan  incelemeler sonrası morga kaldırıldı. Çakır’ın cenazesinin tamamlanan işlemleri sonrası ailesine teslim edilerek  Sakarya Akyazı İlçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

YORUM ALANI