
Anahtar Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Sevil, Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Cihan Şahin’in atandığını duyurdu. Başkan Sevil gençlere önemli mesajlar verdi.
İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Sevil açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Anahtar Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları olarak, teşkilatlanma çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Gençlerin siyasette daha aktif rol almasını sağlamak ve Kocaeli’nin her köşesinde güçlü bir gençlik yapılanması oluşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.
İlçelerimizde gençlik kollarımızı tek tek oluşturuyor, dinamik ve vizyon sahibi genç arkadaşlarımızı teşkilatımıza kazandırıyoruz. Amacımız, sadece bir siyasi yapı kurmak değil; gençlerin sesini gerçekten duyuran, onların taleplerine çözüm üreten, sahada aktif ve etkili bir gençlik hareketi inşa etmektir.
Teşkilatlanma sürecinde en büyük gücümüz, değişime inanan, siyaseti sadece bir kariyer kapısı olarak değil, bir hizmet alanı olarak gören gençlerdir. Bizler, gençliğimizin karar alma mekanizmalarında etkin rol oynamasını istiyoruz.
Önümüzdeki günlerde Kocaeli’nin tüm ilçelerinde gençlik yapılanmamızı tamamlayarak, sahada aktif projelerle gerek ilçelerimizde gerek il genelinde sorunlara çözüm noktasında çalışmalarımızı başlatacağız.
KÖRFEZ İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU
Anahtar Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cihan Şahin oldu.
HABER MERKEZİ

