
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Amed Sportif Faaliyetler- Kocaelispor maçına ilişkin sert bir açıklama yaptı. Başkan Hürriyet yaptığı açıklamada, ‘Kocaelispor’umuzun sahada hakkı gasp edildi’ İfadelerine yer verdi.
HÜRRİYET PAYLAŞTI: KOCAELİSPOR’UN HAKKINI YEDİRMEYİZ
Her nefes #Körfez #Kocaelispor‘umuzun bugün sahada hakkı resmen gasp edildi! Emek veren futbolcularımıza yapılan bu haksızlığı kabul etmiyoruz. Bu akşam sahada adaletin zerresi yoktu! Kocaelispor’un hakkını yedirmeyiz, bu haksızlığı da unutmayacağız!!!
HABER MERKEZİ
ardındanBaşiskeleÇayırovaDarıcaDilovasıfatma kaplan hürriyetgebzeGölcükizmitİzmit BelediyesiKartepekocaelikocaeli flas haberKocaeli Gazetekocaeli gazete haberKocaeli Gazetelerikocaeli gazetesikocaeli guncel haberlerKocaeli Gündemkocaeli haberKocaeli HaberleriKocaeli Manşetkocaeli manset-haberkocaeli son dakikaKocaelisporkörfezSon Dakika Haberleri

