
Ücretsiz izne çıkarılan Migros Şekerpınar deposu işçileri, işlerine geri dönmek için 28 gündür eylem yapıyor. Alınmayan salgın önlemlerine, deponun fiziki koşullarına, bir günde 14-16 saati bulan çalışma düzenine, baskı ve mobbinge karşı ses çıkaran işçiler bir araya gelip Depo, Liman, Tersane ve Deniz İşçileri Sendikası’na (DGD-SEN) üye oldu. İşçilerin örgütlenmesi yönetimi rahatsız edince, çoğu sendika üyesi 100 aşkın işçi ücretsiz izne çıkarıldı.
Hak arayışlarını Şekerpınar fabrikası önünde sürdüren Migros Depo işçileri temsil heyeti kendilerine sürecin başından bu yana destek veren CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimini ziyaret etti
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, hak arayışlarını sürdüren Şekerpınar Migros Depo İşçileri temsil heyetini partinin il binasında ağırladı. Migros depo işçileri, geçtiğimiz haftalarda fabrika önündeki eylemlerinde kendilerine destek veren ve seslerini kamuoyuna duyuran CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ile yönetimine teşekkürlerini sundu. Ücretsiz izin uygulamasının hala devam ettiğini ifade eden Migros Depo işçileri yaşanan on süreç hakkında CHP Kocaeli yönetimini bilgilendirdi. Başkan Yıldızlı, Migros depo işçilerine hak arayış süreçlerinde gerekli desteği daima vereceklerini ifade etti.


DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN