DOLAR44,0036% 0.07
EURO51,2731% 0.03
STERLIN58,8970% 0.01
FRANG56,4202% -0.02
ALTIN7.334,14% 1,05
BITCOIN72.630,007.096
reklam

Selçuk İnan: Takımımın ortaya koyduğu oyundan genel anlamda memnunum

Yayınlanma Tarihi : Google News
Selçuk İnan: Takımımın ortaya koyduğu oyundan genel anlamda memnunum

Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Trabzonspor deplasmanının ardından yaptığı değerlendirmede, takımının sahadaki duruşundan memnun olduğunu vurguladı. Sakatlık yaşayan Wieteska’nın durumunun netleşmediğini belirten İnan, “İlk izlenimimiz ciddi olmadığı yönünde. Bugün gol yollarında belki istediğimiz beceriyi gösteremedik ama pozisyonlara girmek ve bu pozisyonları doğru varyasyonlarla değerlendirmek önemliydi. İnancımız tam, bir gün bu fırsatlar gole dönüşecektir” dedi.

 

 

“WİETESKA’NIN DURUMU HENÜZ NET DEĞİL”

 

 

Selçuk İnan, savunma oyuncusu Wieteska’nın sakatlığı hakkında, “Henüz net bir bilgi yok. İlk izlenimimiz ciddi olmadığı yönünde. Bugün gol yollarında istediğimiz beceriyi tam olarak gösteremedik ama pozisyonlara girmek ve doğru varyasyonlarla değerlendirmek önemliydi. İnancımız tam, bir gün bu fırsatlar gole dönüşecektir.” ifadelerini kullandı.

 

 

“BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM”

 

 

Kaçan gollerin üzüntü yarattığını belirten İnan, “Petkovic takımımızın en önemli oyuncularından. O da kaçırdığı goller nedeniyle üzgün. Ancak bu yolda çok başarılı olacağımıza inanıyorum.” dedi.

 

 

“TRABZON’DA MÜCADELE ETMEK KOLAY DEĞİL”

 

 

Trabzon deplasmanının zorluklarına değinen genç teknik adam, “Burası ligin en zorlu deplasmanlarından biri. Buna rağmen takımımın ortaya koyduğu oyundan genel anlamda memnunum.” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

 

 

 

HABER MERKEZİ

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Tek KocaeliTÜM YAZILARI