
İzmit’in sembol ismi ve esnafı Özer Karslı, 40 yıllık dükkanını sağlık sorunları sebebi ile kapattı. İKM Başkanı Murat Öztürk ve yöneticiler Özer Karslı’yı esnaflığa veda ederken de yalnız bırakmadı.
Türkiye’de bir ilk yaşandı. İşletmelerin açılışlarında törenler olurdu, ilk kez esnaflığa veda eden Özer Karslı’ya ait Özer Giyim işletmesinin kapanışında tören yapıldı. Tören İKM’nin öncülüğünde gerçekleştirildi.
İzmit’te geniş kesim tarafından tanınan ve sevilen Özer Karslı, 40 yıllık esnaflığını sonlandırdı. Karslı, esnaflığa veda ederken, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk ve yöneticiler ile CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP eski il başkanı Cengiz Sarıbay, BTP İl Başkanı Muharrem Can, Anahtara Parti İzmit İlçe Başkanı Ömer Özkan ve İzmit Belediyesi yöneticileri de katıldı.

HABER MERKEZİ

