
Marmara Denizi’nde meydana gelen 3.2 büyüklüğündeki deprem Kocaeli’de de hissedildi. Merkez üssünün Yalova’nın Armutlu ilçesi açıkları olduğu bildirilen sarsıntı, özellikle Gölcük ve Karamürsel’de hissedildi.
Marmara Denizi’nde deprem meydana geldi
Marmara Bölgesi’nde hissedilen bir deprem yaşandı. Yalova açıklarında meydana gelen 3.2 büyüklüğündeki sarsıntının ardından bölgedeki vatandaşlar depremi hissettiklerini bildirdi.
Depreme ilişkin ilk bilgilendirme Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Açıklanan verilere göre depremin merkez üssünün Yalova’nın Armutlu ilçesi açıkları olduğu öğrenildi.
Deprem Kocaeli’de de hissedildi
Yalova açıklarında meydana gelen sarsıntı, Kocaeli’nin bazı ilçelerinde de hissedildi. Özellikle Gölcük ve Karamürsel’de hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.
Depremin ardından gözler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yayımlanan son deprem verilerine çevrildi. Bölgedeki sismik hareketliliğe ilişkin güncel bilgiler, ilgili kurumların resmî duyuruları üzerinden takip edilebiliyor.

