
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından kent protokolü turlarına başlayan Enes Emengen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Cumhur İttifakı ortaklarının buluşmasında, Kocaeli’de yürütülen dev projeler ve yerel çalışmalar masaya yatırıldı.
Göreve Başladı, Protokol Turlarına Çıktı
MHP Kocaeli İl Başkanlığı koltuğuna oturan Enes Emengen, teşkilat çalışmalarının yanı sıra kentin dinamikleri ve idari amirleriyle bir araya gelmek üzere iade-i ziyaretlerine resmen başladı. Yeni yönetim kurulu üyelerinin de eksiksiz katıldığı ilk duraklardan biri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi oldu.
Başkan Büyükakın’dan Başarı Dileği
MHP heyetini makamında ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Enes Emengen ve yeni yönetimini tebrik ederek görevlerinde muvaffakiyetler diledi. Kent genelinde uyum içinde çalışmaya devam edeceklerinin mesajını veren Başkan Büyükakın, “MHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Enes Emengen ve kıymetli yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, yeni dönemin kentimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Anlamlı Hediye: Tablo Takdim Edildi
Kabulden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Kocaeli İl Başkanı Enes Emengen ise Kocaeli’nin gelişimi ve Cumhur İttifakı’nın şehirdeki güçlü duruşu için kararlılıkla çalışacaklarını vurguladı. Ziyaretin anısına İl Başkanı Emengen, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a özel bir tablo takdiminde bulundu. Karşılıklı fikir alışverişiyle devam eden görüşme, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.