DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Kocaeli MY Okulları’ndan Bir Türkiye Şampiyonluğu Daha

Son Güncelleme :

06 Nisan 2018 - 15:14

/ kez okundu.
Kocaeli MY Okulları’ndan Bir Türkiye Şampiyonluğu Daha

Kocaeli Başiskele’de bulunan Kocaeli’nin önde gelen özel okullarından MY OKULLARI öğrencisi Bahattin Sofuoğlu İzmir’de düzenlenen Türkiye Pist Şampiyonasında Türkiye 1.si olarak Kocaeli’ye ve MY KOLEJ’e bir şampiyonluk daha getirdi.

Okul yönetimi yaptığı açıklamayla öğrencisini ve ailesini tebrik ederken, Spora ve sporcuya olan desteklerinin süreceğini belirtti.

Bu yıl şehrimize çeşitli branşlarda Türkiye, Avrupa, Balkan ve Dünya şampiyonlukları getirdikleri için mutlu olduklarını beyan eden MY KOLEJ yönetimi, öğrencilerimiz her platformda okulumuzu ve Kocaeli’mizi en güzel şekilde temsil ediyorlar. Bu çocuklar Kocaeli için büyük şans, kendilerine sahip çıkılması ile uluslararası arenalarda ülkemizi temsil kabiliyetleri güçlenecektir, biz okul olarak öğrencilerimizi eğitim öğretim faaliyetlerimiz ile akademik olarak desteklerken; spor, sanat, edebiyat, tarih ve sosyal alanlarda da gelişmeleri için elimizden geleni yapıyoruz, şeklinde duygularını ifade etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.