DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Ercan Dalkılıç Dilovası Gençlerine Seslendi

Son Güncelleme :

17 Mart 2019 - 17:12

/ kez okundu.
Ercan Dalkılıç Dilovası Gençlerine Seslendi

Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları’nın organize ettiği ‘Gençsen Geleceksin’ programında gençlerle buluştu. Dalkılıç’ın buluşması mitinge dönüştü. Dilovası gençliği ‘Dik dur Eğilme, Dilovası Seninle’ sloganlarıyla alanı inletti.

SP Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Kayapınar Dere Meydanında gençlere seslendi. Dalkılıç yaptığı konuşmada, ‘ Bu gençlik 10 yıldır Dilovası’nda öteleştirildi. Dilovası’ndaki bu gençliğe sahip çıkılmadı. Biz diyoruz ki; ben abileriyim, ben amcalarıyım. Sonuna kadar gençliğin yanındayım.

DİLOVASI GENÇLİĞİ İÇİN MASAYA YUMRUĞU VURURUM

Dilovası gençliği artık herşeyi görüyor. Bugün gençlik buradaysa kendi geleceği için buradadır. Biz şunu söylüyoruz; Dilovası’nda 5 tane organize sanayi kurulmuştur. Kurulan organize sanayide Dilovası’nın gençliği yoktur. Dilovası gençliği iş başvurusu yapmaya gittiğinde Dilovası’nda oturuyorum diyen gençliği işe almıyorlar. Ama ben orayı onların başlarına yıkarım. Masaya da yumruğu vururum. Dilovası’nı onlar kirletiyorsa bedelini ödeyecekler. Şu an kaybettiklerini çok iyi biliyorlar. Dilovası niye oy verdi onlara. İktidar partisi diye oy verdi. Peki ne oldu. 10 yıl içerisinde Dilovası’na ne yaptılar. Bir çivi bile çakmadılar.

YORUM ALANI