DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

CHP İlçe Başkanları Şart Koştu

Son Güncelleme :

01 Şubat 2020 - 15:56

/ kez okundu.
CHP İlçe Başkanları Şart Koştu

CHP’de 1 Mart’ta gerçekleştirilecek Kocaeli İl Kongresi öncesinde ilçe başkanları bir araya gelmeye devam ediyor. henüz resmi olarak il başkanlığına aday olduğunu açıklayan olmasa da CHP’de Harun Yıldızlı ve Selman Yıldırım il başkanlığı için sahaya çıktı.

CHP Kocaeli’de il başkanlığı için ismi geçen Hikmet Erenkaya, Selman Yıldırım, Harun Yıldızlı’nın yanı sıra Saffet Koşar ismi için de nabız yoklandığı belirtiliyor.

CHP’DE İLÇE BAŞKANLARI BULUŞTU

CHP’nin 12 ilçedeki başkanları önceki akşam İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın ev sahipliğinde bir araya geldi. İl kongresi sürecinin ele alındığı buluşmada tüm adayların durumu ve kimlerin delege bazında ön planda oldukları masaya yatırıldı. Konu hakkında açıklama yapan İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, “yaptığımız toplantı sonucunda ilkelerimizi belirledik. Öncelikle biz 12 ilçe Başkanları olarak İl Başkanlığı için aday olacak ismin Milletvekilliği ya da diğer herhangi bir yerde adaylığının olmamasını başımızda durmasını istiyoruz, adaylar çıktıktan sonra yol haritamızı belirleyeceğiz. Ne yapmamız gerektiğine karar vereceğiz” dedi.

YORUM ALANI