DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

İYİ Parti’den Zeki Aygün’e Sert Tepki; ‘Koca Bir Hiçsiniz’

Son Güncelleme :

23 Mayıs 2021 - 15:34

/ kez okundu.
İYİ Parti’den Zeki Aygün’e Sert Tepki; ‘Koca Bir Hiçsiniz’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Rize ziyareti sırasındaki protestoya ilişkin açıklama yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün “ Cumhurbaşkanına yapılan benzetmeyi iğrenç bulduğunu ifade ederek, Genel Başkanımıza yapılan protestodan dolayı Bir Rize’li olarak gurur duyduğunu belirten açıklamalarına cevap İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Metin Savaş SULU’dan geldi.

KOCA BİR HİÇSİNİZ!!!

‘’Sayın Başkan , öncelikle iğrenç olarak nitelendirdiğiniz benzetmenin, iktidarda kalmak için her yolu denemek adı yolsuzluklarla anılmak gibi ortak özellikleri olan iki siyasetçiyi karşılaştırmak olduğunu söylemek isterim .
Siz illa ki iğrenç bir benzetme arıyorsanız yandaş havuz medyanızdan eski  paralı adamınızın yaptığı ahlak edep dışı etikten uzak benzetmesine bakmanızı tavsiye ederim.

Gönül isterdi ki bunca yıllık siyasi hayatınızda keşke ilçemize yaptığınız hizmetlerle gurur duysaydınız ama yapılan hizmetler koca bir hiç olunca öncelikle bir kadına ,sonrasında bir Genel Başkana yapılan saldırıyla gurur duymaktan başka bir seçeneğiniz kalmıyor tabii.’’

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.