DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Özel Derince Marmara Tıp Merkezi’nden Beslenme Eğitimi

Son Güncelleme :

23 Mart 2018 - 18:02

/ kez okundu.
Özel Derince Marmara Tıp Merkezi’nden Beslenme Eğitimi

Özel Derince Marmara Tıp Merkezi, Körfez’de bulunan İgsaş Ortaokulu öğrenci velilerine çocuklarının beslenmeleri konusunda eğitim verdi.

Özel Derince Marmara Tıp Merkezi, Körfez’de bulunan İgsaş Ortakulu öğrencileri velilerine çocuklarının hem beden hem de ruhlarını doğru şekilde besleyebilmelerine önderlik etmek amacıyla eğitim verdi. Özel Derince Tıp Merkezi Psikologu F. Özge ÇETİNKAYA velilere ergen psikolojisini ve ergenlikte karşılarına çıkacak olası sorunlara karşı nasıl bir tavır takınmaları gerektiğini anlatırken tıp merkezi diyetisyeni Seda PINAR ise velilere çocuklarını obeziteden korumak ve sağlıklı bir gelişim süreci geçirmelerini sağlamak için nasıl bir beslenme düzeni oturtmaları gerektiğinden bahsetti. Eğitimin sonunda velilerin sorularını cevaplayan Çetinkaya ve Pınar velilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.