DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

O haber ‘yalan’ çıktı: ‘Murat Hürriyet’in yeğeni değilim’

Son Güncelleme :

08 Ekim 2023 - 0:07

/ kez okundu.
O haber ‘yalan’ çıktı: ‘Murat Hürriyet’in yeğeni değilim’
Murat Hürriyet’in yeğeni olduğu için İzmit Belediyesinde işe başladığı iddia edilen Okan Üstüntaş yaptığı açıklamada, “Murat Hürriyet’in de yeğeni olduğum yazılmış ama ben Murat Hürriyet’in yeğeni değilim” dedi
Kocaeli’deki bir internet haber sitesinde sıklıkla yapılan yalan haberlere bugün bir yenisi daha eklenmişti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in eşi Murat Hürriyet’in yeğeni Okan Üstüntaş belediyede işbaşı yaptı konulu haber için bu kez konunun muhatabı olan Okan Üstüntaş’tan yalanlama geldi. Üstüntaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Kocaeli Barış Gazetesi’nde hakkımda çıkan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in eşinin yeğeni olarak işe başladığım haberi yalandır.
“İŞE İHTİYACIM VARDI”
MAP Kavaklıspor’un bir yöneticisiyim ve kulüpteki büyüklerim işe ihtiyacım olduğu için Fatma Başkanımıza rica ettiler. Başkanımız da sağ olsun abilerimizi kırmadı ve belediyede çöp kamyonunun arkasında işe başladım. Murat Hürriyet’in de yeğeni olduğum yazılmış ama ben Murat Hürriyet’in yeğeni değilim. Ama Barış gazetesinde, benim gibi işe ihtiyacı olan Paşalı bir genç üzerinden Fatma Başkanımıza saldırılmasına da çok üzüldüm. Ayrıca Üstüntaşların büyük bir kısmı CHP üyesidir ve partilidir.”

YORUM ALANI