
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 25. yıl dönümü münasebetiyle Başkent Ankara’da tertiplenecek olan dev organizasyon öncesinde kentte anlamlı bir ‘Vefa Gecesi’ buluşmasına hazırlanıyor. Salı akşamı gerçekleştirilecek tarihi organizasyonun hazırlık ve koordinasyon toplantısı İl Başkanı Dr. Şahin Talus liderliğinde icra edildi.
Dr. Şahin Talus: “Sayısız Eseri Milletimizin Hizmetine Sunduk”
İlçe başkanları ve İl İcra Kurulu üyelerinin tam kadro yer aldığı zirvede konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, hareketin 25 yıllık siyaset yolculuğunda her daim millet odaklı çalıştığını hatırlattı. Sayısız esere imza atmanın gururunu yaşadıklarını belirten Talus, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, davamıza emek vermiş tüm yol arkadaşlarımızın gayretiyle bugünlere ulaştık. Salı akşamı düzenleyeceğimiz Vefa Gecesi ile Kocaeli teşkilatımızın geçmişten günümüze uzanan köklü bağlarını daha da sağlamlaştıracağız” dedi.

Aramızdan Ayrılan Dava Erlerinin Aileleri De Unutulmadı
Düzenlenecek Vefa Gecesi, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar Kocaeli kademelerinde ter dökmüş çok sayıda ismi tek çatı altında bir araya getirecek. Geçmiş dönem il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra, vefat eden İl İstişare Kurulu üyelerinin aileleri de organizasyonun onuk konukları arasında yer alacak. Birlik ve beraberlik tablosunun sergileneceği bu özel buluşmanın ardından AK Parti Kocaeli teşkilatları, Ankara’daki ana 25. yıl kutlama programına katılmak üzere yola çıkacak.