
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde D-100 Karayolu’nda seyir halinde olan hafif ticari araç, yoldaki bir parçanın başka bir aracın üzerinden geçmesiyle havalanarak kendisine isabet etmesi sonucu hasar gördü. Sürücünün büyük panik yaşadığı anlar araç kamerasına yansıdı.
Yoldaki parça bir anda havalandı
Olay, dün saat 15.30 sıralarında D-100 Karayolu’nun Hereke ile Gebze arasındaki bölümünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, karayolunun üzerinde bulunan bir parça, seyir halindeki bir otomobilin üzerinden geçmesiyle birlikte yerinden fırladı.
Havaya savrulan parça, kısa süre içerisinde yol üzerinde ilerleyen başka bir araca doğru yöneldi. O sırada sağ şeritte seyreden hafif ticari aracın ön bölümüne çarpan parça, sürücüye büyük korku yaşattı.

Sürücünün panik anları kamerada
Ne olduğunu anlamaya çalıştığı görülen sürücünün yaşadığı şaşkınlık ve panik, araç içerisinde bulunan kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Parçanın aniden araca doğru savrulması, olayın ne kadar kısa sürede gerçekleştiğini de gözler önüne serdi.
Yaşanan çarpmanın ardından sürücünün kontrolünü kaybetmemesi olası bir kazanın önüne geçti.
Araçta maddi hasar oluştu
Korku dolu anların yaşandığı olayda herhangi bir yaralanma meydana gelmedi. Ancak yoldan savrulan parçanın çarptığı hafif ticari araçta maddi hasar oluştu.
Olay anına ilişkin araç kamerası görüntüleri, D-100 Karayolu’nda seyir halindeki sürücülerin karşılaşabileceği tehlikeyi bir kez daha ortaya koydu.