
En düşük emekli maaşının ne kadar olacağına dair hesaplamalar devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan beklenen açıklama geldi. Hesap makineleri devreye girdi, oranlar yazıldı çizildi. SGK ve Bağ-Kur’luları yakından ilgilendiren emekli maaşlarıyla ilgili düğüm bu akşam yapılan Kabine Toplantısı sonrasında çözüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “SSK ve Bağkur emeklilerimize yüzde 5 daha zam yapıyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçerek emeklilerin beklediği haberi duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “SSK ve Bağ-Kur emeklilerimize ilave yüzde 5 daha artış yapacağız. Ocak ocak ayındaki artış yüzdfe 42.6 oldu.” dedi. Erdoğan en düşük emekli maaşının da 10 bin lira olduğunu duyurdu.
ardındanBaşiskeleÇayırovaDarıcaDilovasıemekliEmekliye zamEn Düşük Emekli MaaşıgebzeGölcükizmitKartepekocaelikocaeli flas haberKocaeli Gazetekocaeli gazete haberKocaeli Gazetelerikocaeli gazetesikocaeli guncel haberlerKocaeli Gündemkocaeli haberKocaeli HaberleriKocaeli Manşetkocaeli manset-haberkocaeli son dakikakörfezSağlıkSon Dakika Haberlerizam
DOLAR
EURO
İNG. STERLİNİ
İSV. FRANGI
KAN. DOLARI
ÇEYREK ALTIN
BITCOIN