Türkkan’dan Okulların Açılmasına İlişkin Flaş Açıklama

Yayınlanma Tarihi :

Okullar ne zaman açılacak, nasıl açılacak tartışılırken, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’dan flaş bir çıkış geldi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ‘ Pandemi nedeniyle okulların bu yıl açılması zor görünüyor. İlk başta kısa bir süre açarlar. Açarlar ki; özel okullar ve vakıf üniversiteleri okul ücretlerini tahsil edebilsinler. Vatandaş gitmediği okula paraları öder ve sonra online eğitime geçer okullar.’ İfadelerini kullandı.

 

LÜTFÜ TÜRKKAN’IN PAYLAŞIMI

Lütfü Türkkan
@LutfuTurkkan

Pandemi nedeniyle okulların bu yıl açılması zor görünüyor. İlk başta kısa bir süre açarlar. Açarlar ki; özel okullar ve vakıf üniversiteleri okul ücretlerini tahsil edebilsinler. Vatandaş gitmediği okula paraları öder ve sonra on line eğitime geçer okullar.

 

YORUM YAP