
Kocaeli Büyükşehir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nedim Özer, ekonomik savaşa dair açıklamalarda bulundu. Ülkemize karşı dış odaklı mihraklar tarafından yapılmak istenen boyun eğdirmektir. Bu ülkemize karşı bir ekomomik savaştır. Bu savaşı milletçe hep birlikte kazanacağız. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devletimizin yanındayız. İfadelerini kullandı.
Başkan Özer, spekülasyon ve dedikoduyla bu ülke batacak değil. Spekülatörlere ve dedikodulara fırsat vermeyeceğiz. Bugün fedakar olanla fırsatçı olan arasında yol ayırımı var. Milletçe yakından takip ediyoruz.
ESNAFIMIZA KREDİ VERİYORUZ
Kocaeli Büyükşehir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nedim Özer, esnafımıza kredi vermeye devam ediyoruz. Bu noktada bir sıkıntımız yok. Herşey rutin olarak devam ediyor. Dedi. Özer, son olarak bir eski deyişi hatırlattı. ‘Vukuu şuyundan beter’ diyerek spekülatif hareketlere karşı dikkatli olalım ve fırsat vermeyelim uyarısında bulundu.